CHAKRA BEHANDELINGEN

Chakra behandelingen voor mens en dier.
De energiebanen weer activeren, zuiveren en u voelt zich als herboren.

Een chakra behandeling is vaak nodig omdat de energiebanen verstoort zijn in het lichaam,en die verstoring of blokkade[s] van 1 of meerdere chakra's heeft tot gevolg dat u ziekte geheel of gedeeltelijk niet of niet goed geneest, of zelfs zullen verergeren.

Als er een chakra geblokkeerd is en dus niet goed zijn energie verdeelt over dat gedeelte van het lichaam ,dan ontstaan er lichamelijke of geestelijke klachten,maar ook kunnen daardoor andere chakra's overvloedig gaan werken,met als gevolg dat uw lichaam totaal uit balans zal raken, met alle gevolgen van dien. Blokkades van chakra's kunnen ontstaan door negatieve ervaringen,ziektes, stress, trauma's, schrik- of paniek reacties, door fout met uw lichaam om te gaan, en u misschien al jarenlang niet goed voor uzelf heeft gezorgd.

Door traumatische ervaringen die zelfs terug kunnen gaan tot in uw kindertijd, waardoor deze blokkades zijn ontstaan. Tijdens mijn behandeling neem ik daarom dan ook alle chakra's 'onder handen' omdat als er één chakra geblokkeerd is de andere chakra's minder goed of juist overvloedig gaan werken, en dat na het wegnemen van een blokkade er eigenlijk nog steeds geen balans is in uw energie.

Omdat blokkade[s] van uw chakra[s] met blokkade[s] van uw energie huishouden heeft te maken en die energie doorloopt in uw energieveld (aura) kunnen daardoor na het weghalen van deze chakra blokkade[s] zo geheten 'gaten' ontstaan in uw aura die u dan zult kunnen ervaren als een 'leeg gevoel', wat ook vaak niet erg prettig aanvoelt, dus zal ik ook na het in balans te hebben gebracht van uw chakra's een aura behandeling doen, om deze zo geheten 'gaten' te sluiten zodat ook uw aura weer in balans is, en u zich daarbij een heel stuk fijner zult gaan voelen.

Deze gecombineerde behandeling van alle chakra's en uw aura kost € 45,= ongeacht de duur van de behandeling. Neem voor meer informatie contact met mij op.

(het gesprek met u kan gevoerd worden in de Nederlandse, Spaanse, Engelse of Duitse taal)


 Tot slot wil ik u nog wel even dit zeggen; deze behandelingen zijn geen vervanging van de reguliere geneeskunde, en ik wijs u er dan op dat u niet moet stoppen met eventuele behandelingen die u ondergaat bij huisarts of medisch specialist.

CONTACT   |   LINKS   |   DISCLAIMER