PAARDENFLUISTERAAR

Paarden kunnen ook problemen hebben, en die problemen kunnen zich uitten op verschillende manieren, door het afgooien van hun berijder, door trappen naar mensen of andere paarden, niet opgezadeld of bereden willen worden, niet voor een rijtuig gespannen willen worden, niet meer vervoerd willen worden in een paardentrailer, u heeft een paard gekocht waar u niet de gehele voorgeschiedenis van heeft meegekregen.

En zo zijn er nog veel meer redenen dat uw paard zich anders dan normaal gedraagt, zoals depressiviteit, lichamelijke klachten, angsten, fobieŽn en zeker belangrijk; ze kunnen het vertrouwen in de mens kwijt zijn, wat vaak terugvoert naar nare ervaringen eerder in hun leven. U moet begrijpen dat paarden 50 tot 100 keer gevoeliger zijn dan de mens, en dus hun belevenissen ook extreem meemaken. Ik 'stem' mijzelf af op uw paard en vraag hem/haar wat zoal het probleem is waar hij/zij mee te kampen heeft, en zal u dan uitleg geven wat er veranderd of opgelost moet worden, zodat alles weer stabiel zal gaan zijn en iedereen, dus ook uw paard zich weer gelukkig zal voelen, en uw paard zal u dat zeker laten blijken!

Enkele voorbeelden over eerder opgeloste problemen;

Een paard met rugklachten die niet meer in galop kon en na 10 minuten gewoon niet meer verder liep, waar de dierenarts niets bij kon vinden, maar waar na een 'gesprek' uit bleek dat de nieuwe ijzers niet goed op maat onder de hoeven geslagen waren. Na nieuwe ijzers te hebben gekregen was alles opgelost.

Een paard die steeds dezelfde persoon van zich afgooide en er niet meer mee verder wilde rijden, en na een 'gesprek' bleek dat deze persoon constant in angst was het paard te berijden, en daardoor voelde het paard constant haar angst en deze wilde dat niet meer. De bereidster heeft haar eigen gedrag aangepast en alles is weer bij normaal.

Een paard dat "waved" waarvan bleek na een 'gesprek' dat ze 6 maanden in een box had gestaan zonder daglicht en waar constant op het hout van de box geslagen werd door passanten,en daardoor niet meer in een afgesloten stal durfde te staan, maar daar (na behandeling) nu weer in staat en slaapt.

Een 'reading' van uw paard kost op locatie Ä 35,= in de regio Zuid-Holland, en daarbuiten wordt met u een kilometerprijs afgesproken. Tijdens deze 'reading' krijgt u te horen of de problemen direct op te lossen zijn of dat er verdere behandeling nodig is voor het probleem waar uw paard mee kampt. Neem voor meer informatie contact met mij op.

(het gesprek met u kan gevoerd worden in de Nederlandse, Spaanse, Engelse of Duitse taal)
Omtrent dit fenomeen is er een opname gemaakt door Paranormaal Televisie. Klik hier om de opname te bekijken. Paarden genezen en er naar luisteren. Succes met healing en je ziet de paarden dan ook zienderogen opknappen. Special voor Paranormaal TV

Tot slot wil ik u nog wel even dit zeggen; deze behandelingen zijn geen vervanging van de reguliere geneeskunde, en ik wijs u er dan op dat u niet moet stoppen met eventuele behandelingen die uw ( huis) dier ondergaat bij dierenarts of medisch specialist.

CONTACT   |   LINKS   |   DISCLAIMER