DIEREN HEALING

Ook het genezen van dieren gebeurd door middel van behandeling van mijn begeleiders en mijzelf hier bij mij thuis of op locatie,aan de hand van een foto,door uittreding of meditatie. Ik zal u dan ook uitnodigen voor een consult bij mij thuis,of bij u langskomen,om het nodige te kunnen 'doorkrijgen' van mijn begeleiders zodat ik u kan vertellen wat er zoal moet gebeuren om alles weer gezond te krijgen bij uw (huis)dier. Alle dieren komen hiervoor in aanmerking zo ook uw (huis)dier. Ik heb ook hier enkele verkorte voorbeelden om u enigszins een beeld te geven van wat mijn ervaringen zijn op het gebied van het genezen van (huis)dieren.

Paarden met peesontstekingen die voor 1 jaar niet meer bereden mochten worden van een dierenarts, en die na behandeling een week later al mochten 'stappen' met iemand op hun rug, en volledig genezen zijn.

Een hond die 'opgegeven' was door de dierenarts omdat de totale achterkant kapot was, en na behandeling nog 3 en een half jaar van zijn leven heeft kunnen genieten.

Een paard dat door niemand te benaderen was, en uit panische angst alleen maar om haar heen trapte, die na een intensieve behandeling zelfs weer speelt met kinderen en weer toeliet dat anderen in haar box kwamen. Lees hier meer over deze behandeling.

Een hond die panische angsten had voor alle geluiden en vreemde mensen(met alle vervelende gevolgen van dien!) die nu de rust zelve is en waar nu veel plezier aan beleefd word.

En zo heb ik vele voorbeelden van dieren die allemaal genezen zijn. Wij genezen dan ook ziektebeelden die niet meer te behandelen zijn met stenen, kristallen en/of etherische oliŽn (niet zonder respect!).
Een consult kost u Ä 25,= en is het nodig om bij u langs te komen kost dat Ä 35,= in de regio Zuid-Holland , en daarbuiten word met u een kilometerprijs afgesproken.

Tijdens het consult krijgt u te horen wat de kosten zijn van de behandeling die op uw (huis)dier van toepassing is. Neem voor meer informatie contact met mij op.

(het gesprek met u kan gevoerd worden in de Nederlandse, Spaanse, Engelse of Duitse taal)
Tot slot wil ik u nog wel even dit zeggen; deze behandelingen zijn geen vervanging van de reguliere geneeskunde, en ik wijs u er dan op dat u niet moet stoppen met eventuele behandelingen die uw ( huis) dier ondergaat bij dierenarts of medisch specialist.
 

CONTACT   |   LINKS   |   DISCLAIMER