MENSEN HEALING

Het healen van mensen kan op verschillende manieren gebeuren, via een foto, via meditatie, een persoonlijke behandeling op locatie of hier bij mij thuis. Ik doe dit in overleg met mijn begeleiders/gidsen, want de behandeling gebeurd niet bij iedereen op dezelfde manier. Ik zal u dan ook eerst uitnodigen voor een consult ,het kan namelijk zijn dat ik meerdere dingen doorkrijg van mijn begeleiders,en ik zal u dan tijdens het consult daar duidelijkheid over geven. Het healen van mensen bestrijkt een hele brede vorm van genezingen waar ik inmiddels op zowel lichamelijk als geestelijk gebied ervaring mee heb.

Enkele verkorte voorbeelden daarvan zijn;

Het na drie weken ontwaken uit een coma van een vrouw die door een explosie zwaar gewond was geraakt en daardoor in coma op haar sterfbed terecht was gekomen, zij is volkomen genezen.

Een man die door een buikvliesontsteking op sterven lag op de intensive care en daar na behandeling na 1 dag vanaf mocht , en vijf dagen later weer thuis was, hij is volkomen genezen

Een kind van 2 jaar waarvan de organen niet meer werkte,daardoor op sterven lag, en die na behandeling de volgende dag alweer wat kon lopen,en is volkomen genezen.

En zo meer, en met zeer goede resultaten. Kortom, waar (en niet zonder respect!) stenen,kristallen en oliŽn geen effect of resultaten meer hebben, daar ga ik samen met mijn begeleiders aan de slag.

U kunt telefonisch een afspraak maken voor een consult, de kosten van een consult zijn; Ä 25,= ,een consult bij u thuis kost Ä 35,= in de regio Zuid-Holland en daarbuiten wordt er met u een kilometerprijs afgesproken.

Een consult duurt ongeveer 30 minuten tot een uur, tijdens dat consult krijg u te horen wat de kosten zullen zijn van de behandeling die voor u van toepassing is. Neem voor meer informatie contact met mij op.

(het gesprek met u kan gevoerd worden in de Nederlandse, Spaanse, Engelse of Duitse taal)
Tot slot wil ik u nog wel even dit zeggen; deze behandelingen zijn geen vervanging van de reguliere geneeskunde, en ik wijs u er dan op dat u niet moet stoppen met eventuele behandelingen die u ondergaat bij huisarts of medisch specialist.
 

CONTACT   |   LINKS   |   DISCLAIMER